mw. mr. S. (Sabine) Imdahl

mw. mr. S. (Sabine) Imdahl

Sabine Imdahl (1987) is afgestudeerd aan de universiteit te Maastricht met een dubbele Master in Europees en Nederlands (civiel) recht. Tijdens haar studie heeft Sabine in binnen- en buitenland stage gelopen bij verschillende gerenommeerde kantoren, onder meer gedurende drie maanden op Aruba. Sabine is in 2011 genomineerd voor de Nederlands-Duitse Juristenprijs van JPR advocaten.

Sabine is Duitse en spreekt naast haar moedertaal vloeiend Nederlands. Sabine heeft nog enige tijd in Nieuw Zeeland gewoond en zij spreekt derhalve ook vloeiend Engels.

Sabine is sinds 2013 werkzaam bij Bowmer & Nuiten en zij werkt op ons Rotterdams kantoor. Sabine houdt zich hoofdzakelijk bezig met het familierecht. Naast het begeleiden van echtscheidingen, specialiseert Sabine in omgangszaken. Waar omgang met de kinderen afgedwongen, dan wel stopgezet, moet worden, ofwel geschillen spelen over uithuisplaatsing of ondertoezichtstelling, is Sabine de aangewezen persoon om u te helpen. Vanwege haar Duitse achtergrond behandelt zij veel echtscheidingen en omgangszaken met grensoverschrijdende aspecten. Ook treedt zij op als deskundige ten aanzien van Nederlands familerecht voor Duitse gerechtelijke instanties.

Sabine is daarnaast MfN geregistreerd mediator, gespecialiseerd op het gebied van familierecht.

Verder houdt Sabine zich bezig met (internationaal) contractenrecht.

Sabine beheert onze German desk en is aanspreekpartner voor Duitse cliƫnten en ondernemers voor juridische problemen naar Nederlands recht. Sabine is lid van de Nederlands-Duitse Juristenvereniging (DNRV). Daarnaast is zij zowel in binnen- als buitenland actief bij JCI en bij AIJA.

In haar vrije tijd kickbokst en reist Sabine graag.

profiel van Sabine Imdahl weergeven