Jonge Ondernemersdesk

U staat op het punt van beginnen of bent net begonnen met uw eigen onderneming. Dat is een mooie en vooral ook spannende tijd. U wilt zich als startende ondernemer concentreren op het opbouwen van uw onderneming, maar u wordt in de beginfase ook geconfronteerd met juridische zaken, zoals huurovereenkomsten, franchiseovereenkomsten, vergunningen, inkoopvoorwaarden van leveranciers, financieringsovereenkomsten, algemene voorwaarden etc. Maar u denkt dat juridisch advies duur is, en dus twijfelt u of u wel deskundig advies moet inwinnen.

Een goed begin is echter het halve werk en maakt vaak het verschil tussen het slagen of falen van de onderneming. Daarom hebben wij de jonge ondernemersdesk opgericht om uw juridische zorgen uit handen te nemen, zodat u zich op het ondernemen kunt concentreren.

Voor voordelige tarieven helpen wij startende ondernemers met het beoordelen van te sluiten contracten, het opstellen van algemene voorwaarden en het geven van juridisch advies op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht en bestuursrecht. De jonge ondernemersdesk is vooral gericht op ondernemers uit de Drechtsteden en Rotterdam. Het advies is laagdrempelig en er wordt vooraf een tarief met u afgesproken afhankelijk van uw specifieke vraag. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Ons contactpersoon bij de jonge ondernemersdesk is advocaat Sophie van Dijk. Neem gerust contact met haar op voor een afspraak.

Neem contact op