Voornaamswijziging voor een vaste prijs

Bowmer & Nuiten hanteert een vaste prijs voor voornaamswijziging van € 1.075 inclusief BTW. Eventueel kan ook in twee termijnen worden betaald. Dit tarief geldt uitsluitend voor zaken waarbij door de rechtbank geen zitting wordt bepaald. Daarnaast bent u ook de kosten van de rechtbank voor de behandeling van het verzoek verschuldigd.

Houdt u er rekening mee dat bij de aanvraag van een voornaamswijziging voor minderjarige kinderen ook enkele bijkomende kosten zullen zijn voor het legitimeren van de ouders als wettelijk vertegenwoordiger.

Deze vaste prijs geldt alleen wanneer uw geboorteakte in Nederland is ingeschreven. Heeft u een buitenlandse geboorteakte, dan kan de voornaamswijziging pas doorgevoerd worden als deze is ingeschreven. De inschrijving van de geboorteakte in Nederland is niet inbegrepen in de vaste prijs, maar wij kunnen wel met u nadere afspraken maken over het begeleiden van dit proces tegen een nader tarief.

Ons contactpersoon Sabine Imdahl vertelt u graag de voorwaarden van het vaste prijzenpakket voornaamswijziging. Neem gerust contact met haar op met uw vragen of voor het maken van een afspraak.

Neem contact op